Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Size bir Bodrum Masalı anlatalım

Grip olmanın eşiğindeki Şevval Sam’la sohbet ediyoruz biraz, yüksek topuklar, soğuk filan derken Yıldız’ın çok beğendiğim giyim tarzına da değiniyoruz. Uzun, çiçekli, uçuş uçuş, gömlek tarzı elbiseler, bol gömlekler, sandaletler, kocaman rahat çantalar… Normalde iki yetişkin çocuk annesi (eski de olsa) zengin bir kadının daha ‘oturaklı’ giysileri olur ya dizilerde, Yıldız o üniformadan sıyrılmış neyse ki. Peş peşe çekilen ilk 10 bölümde giysilerini Esra Başıbüyük seçmiş, sonra da onun belirlediği çizgide devam ediyorlarmış. Şevval Sam da dizi süresince Bodrum’a yerleşenlerden. 10 dönümlük mandalina bahçesinin ortasındaki evinden o da, kedileri de pek memnunmuş. İzleyici olarak ona biraz şaşırdığımızı hatta kızdığımızı söylüyorum, nasıl olur da farketmez Evren’le Gözde ilişkisini diye. Dizide Aslı’ya verecekmiş bunun cevabını: “Gönlümden çoktan çıkarmışım, o kadar çıkarmışım ki bakmamışım bile hiç Evren’e,” diyerek.

Gençler kadrosu ve evet tabii ki gece çekiminden değil, bu fotoğrafları bizim için Serkan Akın çekti.

Sıcak ısıtıcının yanından ayrılıp Aslı geliyor yanıma, Ezgi Şenler yani.. “Nasıl gidiyor ünlülük?” diyorum, hiç farkına varmamış, hayatında hiçbir değişiklik olmamış. Çok sevildiğinin farkında ama tabii ki. Esas eğitimi olan baleden çok yararlandığını söylüyor oyunculukta; konuşmadan, vücut diliyle kendini ifade etmeye alışkın çünkü. Bir de okul arkadaşı olan Alperen Duymaz’dan oyunculuk konusunda çok yardım aldığından söz ediyor. Tabii ki o da yönetmen Mehmet Ada Öztekin ve ikinci yönetmen Nezaket Coşkun’un yönlendirmelerine teslim etmiş kendini. Aslı’daki hüzün yok Ezgi Şenler’de. Neşeli, çok sıcak bir genç kız. Ankaralı olmaktan kaynaklanan bir olgunluğu da var, çok hoş. Dilan Çiçek Deniz’le de ayak üstü sohbet ediyoruz. O, ekibin diğer gençleri gibi otelde kalmıyor, İstanbul’daki evi kapatıp Bodrum’da ev tutmuş. Ama anne, anneanne, dede filan herkes birlikte Bodrum’dalar şimdi. Su gibi bir kız gerçekten. Hilmi Cem’e kendisini Survivor’da hiç izlemediğimi itiraf ediyorum, “İsabet olmuş,” diyor gülerek. “İçimden çıkan canavarı görmemişsiniz.”

Dilan Çiçek Deniz, Bodrum’u mesken tutanlardan.

Hava soğuk, gece ilerliyor ve çekimler devam ediyor. Bir aksiyon sahnesi var sırada, bu sahnede gençler de var. Sadece onlar mı? Tanımadığım bir dolu yeni oyuncu da.. Olaylar, olaylar.. Silah bile vardı izlediğim sahnede, öyle diyeyim. Ayak üstü Faryalı üzerine sohbet ettiğimiz Timuçin Esen’le ertesi gün daha uzun konuşmak üzere sözleşiyoruz. Geç vakit otele gitmek üzere yola çıkarken bayağı üşümüş olduğumu farkediyorum.

Reji birinci asistanı Merve Özmutlu ve ikinci yönetmen Nezaket Coşkun iş başında.

1 2 3 4 5 6
Elçin Yahşi
18/12/2016 11:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER