Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Ayça: Hem suçlu hem zalim

Kısmetse Olur gittikçe daha neşeli bir program olmaya başladı. Karakterleri de iyiden iyiye tanıdığımız için, oturup da saatlerce akmayan bir dizide ne olacağını bekleyeceğime, Kısmetse Olur izlemeyi bin kere tercih eder hale geldim. İlişkiye başlayanlar, ilişkisini pat diye bitirenler, eski sevgilisine dönmeye çalışanlar, tanıma yoluna gireyazıp köşeden dönenler, hepsi Kısmetse Olur’da.

Son final gecesinde elenen Gürkan oldu, bence bir mahsuru yok. Dani’ye ilk başlarda sinir oluyordum ne yalan söyleyeyim, ama Tankut’la ilişkileri hoşuma gidiyor ve evde Gürkan’ın onları rahatsız etmesine hiç gerek yok. Bir de en tahammül edemediğim şey ‘sevdim mi tam severim sildim mi bir kalemde’ tribindeki insanlardır, Gürkan da onlardan biriydi. Halbuki Tankut işinde gücünde, her şeyin herkes için olduğunu çoktan kabul etmiş mantıkta bir insan. Dani de tekrar onunla olmaya başladıktan sonra daha sempatik görünmeye başladı gözüme. Tabii kendisinin hala aklının Emre’de olduğuna dair bir teoriye inanan insanlar da var, ben onlardan değilim. Hangimiz haklı çıkarız, bunu bekleyip görmek lazım.

Gelelim haftanın birincisi Ayça’ya. Ayça, eve geri döndüğü ilk günlerde Emre’ye hala aşık olduğunu defalarca söyledi, Emre’nin Nur’la yediği yemeği bastı, “Benle dans etmedin onla nasıl dans edersin?” diye kavgalara karıştı, hiçbiri olmayınca Emre’yle arkadaş kaldıklarını söyledi. Ayça’nın Emre’yle tekrar bir araya gelmesini isteyen hunharca kalabalık bir AyEm ordusu olduğu hepimizin malumu. Ben de şahsen ikisinin bir araya gelmelerinin evdeki diğer yarışmacıların duygularıyla oynamalarından daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ama açıkçası, Ayça’nın tüm aşk itiraflarına ve barışma çabalarına rağmen, dilediği hiçbir özürde samimi olduğunu görmedim. Her kelimesinde, Emre’ye yönelik ‘Sen de amma abarttın’ ifadesi vardı ilk günden beri. ‘Tamam Emre tamam, her şey için özür dilerim’in ne demek olduğunu bilecek kadar yaşlıyız nihayetinde hepimiz. Gündelik hayatta da sık denk geldiğimiz bir insan türünün Kısmetse Olur versiyonu aslında Ayça. Hem suçlu, hem ona kızdığın için sana kendini suçlu hissettirecek kadar zalim. Öyle yapmasa, iyi kız aslında.

1 2
Zeynep Gönenli
25/01/2016 10:42
YORUMLAR




DİĞER HABERLER