Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Aşk lazım, aşk, aşk!

“Bana öyle bakma /Anlayacaklar /İkimize karşı bu dünya /Bizi anlamayacaklar”

Kurabiyelerin üzerine aşık olduğu adamın ismini kazıyan bir kızdan daha romantik ne olabilir? Aşık olduğunu bile bile susmanın acısını çeken ve kendini tanımaya çalışan genç bir adam kime çekici gelmez ki?

Twitter, Facebook, Tumblr ya da diğer sosyal mecralar… Zeynep ve Kerem aşkı dediğinizde akan sular duruyor, sayelerinde Aslı ve Kerem ikinci planda kaldı. Arkadaşının aşık olduğu kadına aşık bir adamı ya da arada binbir tane bela olmasına rağmen inatla o adamı seven kadını eskiden olsa ayıplardık. Aşk bir savaş alanıysa eğer Zeynep ve Kerem görüp görebileceğimiz en savaşçı çiftlerden biri. Geçmişlerindeki karanlık, aile ilişkilerinde yaşanan binbir sorun ve hayatın kendi içinden gelen zorluklarına rağmen birlikte olacakları ya da olmaları gereken günü bekliyoruz.

Hülya Koçyiğit ve Ediz Hun’u hatırlayın. Onlar birbirlerine koşuyorlardı, Zeynep ve Kerem ise birbirlerine koşarken hayatı tanımaya çalışıyorlar.

Yeni nesil ‘aşk’ı daha tutkulu, tehlikeli ve dibine kadar yaşıyorsa buna şaşırmak saçma olur. Artık her şey daha hızlı ve kırmızı. Ekranın en yakışan iki çiftine de ekran ömürlerinin uzun olmasını dilemek boynumuzun borcu.


Mira- Yaman aşkı mı, Zeynep- Kerem aşkı mı? Sizce hangisi?
Ana sayfadaki ankete oy vermeyi unutmayın.

1 2 3
Nida Fındık
16/12/2014 10:50
YORUMLAR




DİĞER HABERLER