Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Sana Bir Sır Vereceğim, bu tamamiyle Bir Aşk Hikayesi!

"Çöz zincirlerimi artık / Çöz, azad et beni ne olur / Bırak dizginlerimi artık /Bak, dört nala içimde atlar” "Gülüp geçiyor her şeye / Henüz yaşamanın “y”sinde / Al götür beni gittiğin yere /Dağıldı bulutlar çözüldü bak bilmece..”

Fox Tv’nin ekranda fırtınalar kopartmasa da sosyal medya ve bilumum diğer ortamların tozunu attıran iki dizisi karşımızda. Konumuz aşk, hayaller ve bilinmeyen bir takım güçler.

Dizinin ilk bölümünü annem ve 19 yaşındaki kuzenimle izlemiştik. Sonuç, annem de kuzenim de diziyi beğenmişti. İlerleyen zamanlarda bizim evdeki beğeni sosyal medya ve fan forumlarına sıçradıysa bile reytingler işin yüzünü pek güldüremedi. Kimisi yayından kalkacak dedi, kimisi devam edecek dedi. Şimdilik dizi, fanlarının kampanyaları (hepsinin ellerine sağlık) ve Seçkin Özdemir- Damla Sönmez ikilisinin gözardı edilmeyecek kadar şık duran uyumu ile devam ediyor. İşin iyiliğinde bütün ekibin payı var haklarını vermek lazım. Çok eskimemiş yüzlerden ve usta oyunculardan oluşturulmuş bir kast, atlamaları zıplamaları olsa da iyi uyarlanan hatta uzatılan bir senaryo ve oyuncuya hakkını veren bir yönetim.

Korkut ve Ceylan eski Türk filmlerinde hatta melodramlarda karşılaşabileceğiniz çiftlerden yalnızca biri. Hani bilmesem derim ki, zaman makinası ile bugüne gelmişler ve imajlarıyla ivedilikle oynanmış. Üzerlerinde geçmişin karanlığı, yaşanmışlığın yorgunluğu, bitmek bilmeyen sırların peri değil cadı tozu ve bitmeyen büyük bir aşk var. Etraflarında olan bitenler onlara hem kaderin, hem eş-dostun oyunu. Dizinin son bölümünde ikisi olmasa da ikisinden birini mutlu görmek benim dileğim. Ne dersiniz taş kafa Ceylan günün birinde Korkut’una bütün kalbiyle gülebilir mi?

“Yok dönüş geri çıkmaz sokaklardan /Sen yine kurtar beni karanlıklardan Yanımda kal benimle kal dünya unutsun bizi /Yanımda kal benimle kal dünya unutsun bizi”

Aşk dediğin yeterince doğaüstü bir mevzu aslında… Sözler veriyorsun, ne olaylar atlatıyorsun ve sonuçta istediğin insana kavuşuyorsun. Belki de kavuşamıyorsun?  Özel güçlerin olsa bile insanın nefesi bir yere kadar yetiyor işte, mukadderat.

Aylin ve Tilki için bu kadar karamsar konuşmam yersiz oldu, kabul ediyorum. Onların gün geçtikçe büyüyen bir fan ailesi ve Türk televizyonları için farklılık vaad eden bir hikayesi var. Ekin Koç ve Demet Özdemir bu ekranın pek alışık olmadığı yüzler ve ikisi de pek güzeller. Onların hayalleri var,  tutkuları var hatta sürekli kaçırılsalar bile bir şekilde kurtulmayı başaracak kadar da zekiler. Yanyana durduklarında çekimleri dikkat çekiyor, ekran başında izleyeni kendilerine inandırıyorlar. Büyük Abi nefes alamazken, yeni aşklar filizlenirken ve hikaye dört nala yürürkenSana Bir Sır Vereceğim için “bitiyor” söylentisi çıktı. Levent ve Meltem ilişkisi olabilir gibi durmakta, Duru ne yapacak, Savaş’ın derdi ne derken hop bitti gitti size 60 dakika. Bu kadar dolu bir hikaye ve farklı bir senaryo varken önümüzde umarım Sana Bir Sır Vereceğim hakettiği yere kadar devam edecektir. Aylin ve Tilki huzura bir şekilde ermelerini istediğimiz bir çift, yolları uzun olsun.

Ceylan- Korkut  aşkı mı?

Aylin- Tilki aşkı mı?

Sizce hangisi?


*Fotoğraflar Fox Tv’nin resmi sitesinden alınmıştır.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER