Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Netflix’in ilk orijinal Türk yapımı 03’ten gelecek!

Dün akşam Netflix Grand Pera’da düzenlenen özel bir partiye ev sahipliği yaptı. Etkinlikte Netflix’in Türkiye’deki ilk orijinal yapımının imza aşamasının tamamlandığı duyuruldu.

Sanat camiasından ünlü isimlerin yoğun katılım gösterdiği etkinlikte, davetliler tıpkı Stranger Things’deki Eleven gibi bir ağaç kavuğundan içeri girdiler. Bir başka odada ise, Netflix yapımlarının Marvel’s Jessica Jones, Girlboss/ Sophia Amoruso gibi güçlü kadın karakterleri Buckingham Sarayı’nın yemek odası şeklinde tasarlanan masada adlarına özel hazırlanan isimliklerle hatırlanarak bir araya getirildi.

Gecede, Netflix yöneticileri, gelecek yıl tüm dünyada 190’dan fazla ülkeden izlenebilecek olan ilk orijinal Türk yapımı için anlaşma imzalandığını açıkladı. Netflix’in çekeceği ilk Türk orijinal yapımla ilgili detaylar önümüzdeki dönemde paylaşılmaya devam edecek.   

Netflix Uluslararası Orijinal Diziler Başkan Yardımcısı Erik Barmack, Türk yapımla ilgili olarak şunları söyledi: “İlk orijinal Türkçe dizimizi çekecek olmaktan dolayı heyecanlıyız. Genç, dinamik ve heyecan verici olan bu yepyeni projede O3 ile birlikte çalışıyoruz. Netflix’in bu muhteşem Türkçe yapım için en ideal uluslararası platform olacağına inancımız tam ve bu yıl içerisinde daha fazla detay paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Geceye katılan ünlü isimler de şöyle: Ahu Yağtu, Aslı-İlker Kızmaz, Bade İşçil, Birce Akalay, Burak Deniz, Burcu Biricik – Emre Yetkin, Dilan Çiçek Deniz, Engin Öztürk, Hande Doğandemir, Hande Erçel, Kaan Urgancıoğlu, Serkan Altunorak, Serkan Çayoğlu – Özgü Gürel, Sinan Tuzcu, Türkü Turan, Melisa Şenolsun, Nilperi Şahinkaya, Ekin Mert Daymaz, Burak Çelik, Burcu Özberk, Yusuf Çim, Simay Barlas, Leyla Tanlar, Merve Çağıran, Çağlar Ertuğrul, Ayşe Kucuroğlu, İdil Fırat, Ecem Özkaya Üstündağ, Wilma Elles, Cemre Kemer, Mine Tugay, Enis Arıkan, Derya Karadaş.

Bunca ismin arasından niye Bade İşçil? Çünkü kendisini ekranda izlemeyi özledik.

 

Netflix Türkiye'ye geldiğinden bu yana ne zaman yerli yapımlara başlayacağı herkes tarafından merak ediliyordu. İşte o gün bugündür! Bir çok yapım şirketiyle görüştükten sonra 03'de karar kılmışlar. Önümüzdeki günlerde dizinin içeriği ve kadrosuyla ilgili daha ayrıntılı açıklamalar yapacaklar. Bize de hakkında konuşacak heyecanlı bir gündem çıkacak. Bakalım ne yapacaklar? Çok merak ediyoruz.
YORUMLAR




DİĞER HABERLER