Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Madmen yaratıcısından Orange is the New Black bölümü!

MadMen'in yaratıcısı Matthew Weiner ve Orange is the New Black'in yaratıcısı Jenji Kohan çok eski dostlarmış. Biz haber kaynağı olarak Vanity Fair'i kullandık ama The Hollywood Reporter'ın haberiymiş bu, Matthew Weiner arkadaşının dizisinin dördüncü sezonunda bir bölüm yönetiyormuş. 

Taraflar hakkında detaylı bilgisi olanları çok şaşırtan bir haber olmuş bu. Çünkü efendim Matthew Weiner gelmiş geçmiş en deli kontrol meraklılarından biri. Kendi yazmadığı ve her bir ayrıntısına hakim olmadığı bir şeyi yönetebileceğine kimse inanmıyor. Sırf bu açıdan bile ne kadar heyecanlı bir bekleyiş olacak değil mi? Taryn Manning'in dudağının kenarındaki sigaranın tam açısını bulmak için kaç saat çekim yapacağını, hapisanedeki bir ekmek diliminin tam rengini tutturana kadar seti kaç gün donduracağını tartışanların yalancısıyız biz de. 

Bu arada Matthew Weiner aynı zamanda dünyanın en ser verip sır vermeyen insanı olduğu için, bölüme ilişkin herhangi bir spoiler'ın sızmasına da imkansız gözüyle bakılıyor. Şu ana kadar öğrenilen tek şey, dizinin oyuncularından Laura Prepon'un herhangi bir tüyo verirse başının çok fena derde gireceğini belirttikten sonra "Pazar günü çok önemli bir çekim günüydü. Bir çok yönetmene fazla gelebilecek bir gündü ama o hiç etkilenmedi, tam olarak ne istediğini gayet iyi biliyordu," demesi. 

Biz bekliyoruz, beklerken de yazarımız Özge Doğan'ın gerçekten benzersiz MadMen yorumlarına, haberlerine, yazılarına tekrar göz atmak istiyoruz. Bu sayfada özetliyorum ve özel başlıkları altında hepsi. Tavsiyeye şayan. 

 

 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER