Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
D Productions'ın yeni Genel Müdürü Müge Turalı Pak oldu!

1 Kadın 1 Erkek, Krem, Kiralık Aşk gibi çok başarılı dizilerin yapımcısı olarak tanınan Müge Turalı Pak, Doğan Yayın Grubu şirketlerinden D Productions'ın genel müdürü oldu.

Müge Turalı Pak, 1960 yılında İstanbul’ da doğdu. Marmara Üniversitesi  İletişim Fakültesi  Radyo TV bölümünden mezun oldu. İş hayatına reklam sektörü ile başladı. Merkez Ajans ve Birleşik Reklamcılar gibi ajanslarda çeşitli görevler üstlendi. 1991 senesinde TV sektörüne  geçti. Star TV, Satel, Kanal D gibi kanallarda yöneticilik ve yönetmenlik yaptı. Med Yapım, Alo Bilgi gibi prodüksiyon şirketlerinde genel yönetmenlik; Doğan Radyolar Grubu, Ful Medya gibi şirketlerde reklam grup başkanlığı ve genel müdürlük görevlerinde bulundu. Meslek hayatında birçok programın yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendi. 2003 yılında kurduğu kendi şirketinde çeşitli TV programları ve dramalar yaptı. Bunların arasında 1 Kadın 1 Erkek, Krem ve Kiralık Aşk dizileri bulunmaktadır. Turalı, evli ve bir çocuk annesidir.

D Productions genel müdürlüğünde kendisine başarılar dilerken, sektöre getireceği yenilikleri de heyecanla beklemekteyiz. 

YORUMLAR




DİĞER HABERLER