Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Bakalım Nurçin Eser’e yürüyebilecek mi?

Nurçin Hanım haklı çıkarken.

Kısmetse Olur’da yine olaylar olaylar. Program başladığından beri en çok ilişkinin aynı anda yaşandığı döneme girdik çok şükür. Ayça-Emre, Cansel-Eser, Mehtap-Murat, Daniela-Tankut, Melis-Erdem çiftleri hep beraber mutluluğa koşuyorlar.

Geçtiğimiz haftalarda kısa süreli bir Cansel-Erdem ilişki başlangıcı yaşandıysa da, o işin pek tutmayacağı çok belliydi. Erdem’in annesi ile Melis’in teyzesi birbirlerine çılgınca sinir olsa da, çocukların gözleri birbirlerindeydi. Melis’in sürekli aşağıdan yukarıya doğru bakmasının sebebini anlayamıyorum, bunun dışında bence evdeki en hoş kız o. Erdem de iyi çocuk, ama sürekli tekrarladığı “Karakterim benim kim olduğumla, tavrım senin kim olduğunla ilgili” tekerlemesinden çok darlandım. Sürekli özdeyiş yapmaya çalışmayı memleketçek bıraksak mı?

Cumartesi günkü finalin en neşeli anı, Eser için geldiğini söyleyen Nurçin arkadaştı. Aslında çok mantıklı bir açıklaması var. Kimsenin ilişkisinin üzerine gelmek gibi bir niyeti olmadığını, ama başvurusunun ancak değerlendirildiğini söylüyor. Hepimiz bir şeylere bu şekilde geç kalabiliriz, veya kalmış olabiliriz bu hayatta. Tabii ‘ben sana geç geldim, sen bana erken’ zarafeti içinde bir anlatım her zaman daha hoş, ama günümüz koşulları daha gerçekçiyse bunda Nurçin Hanım’ın suçu ne?

1 2 3
Zeynep Gönenli
08/12/2015 11:47
YORUMLAR




DİĞER HABERLER