Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Aşkın mı, Kardeşin mi?

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu ve Zerrin Tekindor'un rol aldığıKara Sevdabu akşam nefes kesecek ikinci bölümüyle Star TV'de ekrana geliyor.

 

Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana gelen Kara Sevda akıllarda cevaplanması çok zor  bir soru bıraktı.

 

Dizide; erkek kardeşinin işlediği suçun üstünü kapatmak için sevmediği bir adamla evlenmek zorunda kalan Nihan'ın (Neslihan Atagül)  kaderi izleyenleri derinden sarstı.  Büyük bir aşk yaşadığı Kemal'den (Burak Özçivit)  ayrılarak istemediği bir hayata ailesi için evet demek zorunda kalan Nihan'ın yerinde olsaydınız siz ne yapardınız? sorusunu ünlü isimler cevapladı

AŞKINIZ MI KARDEŞİNİZ Mİ ?

 

KARA SEVDA  AKILLARA CEVAPLANMASI ÇOK ZOR BİR SORU GETİRDİ!

 

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu ve Zerrin Tekindor'un rol aldığı “Kara Sevda” bu akşam nefes kesecek ikinci bölümüyle Star TV'de ekrana geliyor.

 

Geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekrana gelen Kara Sevda akıllarda cevaplanması çok zor  bir soru bıraktı.

 

Dizide; erkek kardeşinin işlediği suçun üstünü kapatmak için sevmediği bir adamla evlenmek zorunda kalan Nihan'ın (Neslihan Atagül)  kaderi izleyenleri derinden sarstı.  Büyük bir aşk yaşadığı Kemal'den (Burak Özçivit)  ayrılarak istemediği bir hayata ailesi için evet demek zorunda kalan Nihan'ın yerinde olsaydınız siz ne yapardınız? sorusunu ünlü isimler cevapladı:

 

MELİKE İPEK YALOVA (Oyuncu)

"Kardeşimi kurtarırım. Çünkü bence birlikte yaşaması en zor duygu vicdan azabı. Yanı sıra sebebi her ne olursa olsun,nihayetinde herhangi bir tur suçluluk duygusuyla bir aşkta huzurlu olunabileceğine inanmıyorum. Sevdiğim bir insani feda ederek mutlu olacağıma, mutsuz olup elimden geleni yaptığımı bilerek yaşama devam etmek benim için daha kolay olurdu."

İLKİN TÜFEKÇİ (Oyuncu)

"Nihan'ın yerinde olsaydım; kardeşimi ve ailemi tabii ki zorda bırakmazdım ama aşık olduğum adama karşı da dürüst davranırdım."

AŞKIM KAPIŞMAK (Yazar&Davranış Bilimleri Uzmanı)

"Eğer kardeşim kendi hataları yüzünden beni bu tercihe sürüklüyorsa kesinlikle aşkım derim. Kardeşim hatalarının bedelini ödemeli yoksa başka hatalar yapar. Eninde sonunda beni anlayacaktır. Ama başına bir haksızlık gelmişse kardeşim derim. Başka kimse kardeşimin yerine geçemez. Aşk acım bittiğinde eninde sonunda iyileşirim.Dizideki karaktere gelirsek kesinlikle aşkım derim. Kardeşim de olsa herkes kendi oluşturduğu çevreye ilişkilere dikkat etmeli. Seçimleri ile başlarına gelenlerin bedellerini ödemeliler. Adalet var eninde sonunda gerçek ortaya çıkacaktır.
Dizideki kardeş Ozan'a, herkese evet dememeli. Hayır demeyi öğrenmeli. Bu da onun kaderi..."

PUCCA (Yazar & Sosyal Medya Fenomeni)

"Tabii kardeşimi... Aşk dediğin, karşı taraf sana yamuk yapınca sadece aptallığınla yüzleştiğin hadise nasıl olsa. Ve nasıl olsa yamuk yapacak, saf ask diye bir şey yok. Bari kardeşimden olmayayım.

İlk bölümde aşklarıyla milyonları büyüleyen Kemal ve Nihan'ın yeni bölümde verdikleri kararların arkasında nasıl duracakları büyük bir merakla bekleniyor. Dizide bu hafta; erkek kardeşini kurtarmak için Emir'le anlaşmalı evlilik yapmak zorunda kalan Nihan, Kemal'in Zonguldak'tan İstanbul'a dönüşüyle adeta sarsılacak.

YORUMLAR




DİĞER HABERLER